Herkennen en saneren

Neem vandaag contact op met bedrijven en laat een inventarisatie uitvoeren.

Asbestsanering

Renovatie dakAls je in je woning asbest hebt dan is het belangrijk om de asbest te laten verwijderen. Een andere term hiervoor is asbestsanering. Asbest op zichzelf en in vaste vorm is niet schadelijk. De stofdeeltjes van het asbest zijn echter erg slecht. De asbest stofdeeltjes kunnen in je longen nestelen en op den duur allerlei nare ziektes veroorzaken. Het is goed om dit te voorkomen. Natuurlijk is het belangrijk om de kosten van asbestsanering te kennen, voordat je het laat uitvoeren.

Hoe ontdek je de kosten van asbestsanering?

Er zijn verschillende mogelijkheden om de kosten te ontdekken van asbestsanering. Zo kun je de kosten ontdekken door bij verschillende asbestsaneringsbedrijven een offerte op te vragen. Hierdoor zal je snel achterhalen wat er precies mogelijk is. Om je een idee te geven van de kosten van asbestsanering hebben we hieronder een overzicht voor je gemaakt. De kosten hangen sterk samen met het aantal kamers en het aantal vierkante meters.

  • Een ruimte tot 35 m2 kost ongeveer €750 euro tot €1000 euro
  • Twee ruimten tot 40 m2 kost ongeveer €850 euro tot €1050 euro
  • Twee ruimten tot 70 m2 kost ongeveer €1450 euro tot €1950 euro
  • Drie ruimten tot 50 m2 kost ongeveer €1000 euro tot €1400 euro

Een asbestspecialist inschakelen?

Het verwijderen van asbest moet volgens de Nederlandse wetgeving gebeuren. Asbestspecialisten kunnen je goed van dienst zijn en je helpen met het verwijderen van asbest in het dak of op andere plekken in je woning, kantoorpand, winkelruimte en boerderij. Met onze offerte service kom je in gesprek met deze specialisten en kun je het aanbod vergelijken. Hierdoor is het mogelijk om op de kosten voor verwijdering te besparen.

Wat kost asbestsanering?

Achterhaal de exacte kosten voor asbestverwijdering door gebruik te maken van onze vergelijkservice. Laat je gegevens achter en kom direct in contact met erkende SC-530 en SC540 asbestspecialisten in je regio. Deze dienst is gratis en vrijblijvend.