Herkennen en saneren

Neem vandaag contact op met bedrijven en laat een inventarisatie uitvoeren.

Storten

Gevaar asbestAls je asbest gaat storten bij een milieustation van de gemeente of het laat doen dan is het belangrijk om ook de kosten te weten. Deze verschillen van gemeente tot gemeente. Wel is het standaard de regel dat je de asbest in twee lagen landbouwplastic moet verpakken. Hiermee voorkom je dat de asbestdeeltjes los kunnen komen en zich door de buitenlucht kunnen verspreiden.

Wat kost het asbest storten?

Als je asbest gaat storten dan moet je rekenen op kostenpost van €20 euro tot €30 euro per 100 kg asbest. Als je meer asbest moet laten storten dan zijn de prijzen €190 euro per 1000 kilo. Het is slim om vooraf te informeren naar de mogelijkheden bij jouw gemeente. Door het asbest op de juiste manier af te voeren en te storten bij jouw gemeente kan het ook op de juiste manier vernietigd worden. Hierdoor zal niemand meer last hebben van dat asbest. De gevaren van de stofdeeltjes worden hierdoor ook helemaal weggenomen.

Een asbestspecialist inschakelen?

Het verwijderen van asbest moet volgens de Nederlandse en Europese wetgeving gebeuren. Erkende asbestspecialisten kunnen je daarom goed van dienst zijn en je helpen met het verwijderen van asbest in het dak of op andere plekken in je woning, kantoorpand, winkelruimte en boerderij. Met onze offerte service kom je in gesprek met deze specialisten en kun je het aanbod vergelijken om te besparen op de kosten.

Wat kost asbestsanering?

Achterhaal de exacte kosten voor asbestverwijdering door gebruik te maken van onze vergelijkservice. Laat je gegevens achter en kom direct in contact met erkende SC-530 en SC540 asbestspecialisten in je regio. Deze dienst is gratis en vrijblijvend.